Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden fremover?

Hei og velkommen til mitt siste blogginnlegg i sammenhengen med valgfaget Digital markedsføring. I dette innlegget vil det bli skrevet om hvordan digital markedsføring vil utvikle seg i tiden fremover.

Noe som har vært en gjenganger i mine tidligere blogginnlegg er utviklingen av nye teknologier og digitale plattformer. Vi ser stadig at det kommer nye teknologiske løsninger på ulike problemer samt at gammel teknologi blir videreutviklet. Derfor vil jeg si at digital markedsføring kommer til å fortsette å endre seg og det er dermed viktig for markedsførerne holder seg oppdatert. Teknologien virtual reality som jeg tidligere har skrevet et helt innlegg om er noe jeg vil tro kommer til å bli implementert mer og mer i markedsføringskampanjer i fremtiden.

En ting som er viktig å tenke på for markedsførere og generelt folk i dagens samfunn er ekkokamre og filterbobler. Filterbobler er definert av SNL som en systematisk, individuelt tilpasset avgrensing av informasjon og opplevelser på internett som kan føre til enretting og stagnasjon hos enkeltbrukere eller gruppe. Det er lurt for markedsførere å være obs på slike elementer ved digital markedsføring

Til slutt vil jeg gi en stor takk til alle forelesere, gjesteforeleser og studentassistenter.

//Henrik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *